Monipuoliset metallirakennepalvelut Kurikasta koko Etelä-Pohjanmaalle

Ota yhteyttä

Metallityöpaja Savelan Metalli Oy palvelee asiakkaitaan lähes viidenkymmenen vuoden kattavalla työkokemuksella. Toteutamme pajallamme Kurikassa muun muassa putkentaivutukset, jauhepolttomaalaukset sekä erilaiset kevyet metallirakenteet niin teollisuuden kuin yksityisten kotitalouksienkin tarpeisiin. Lue lisää metallirakennepalveluistamme ja ota yhteyttä!

Putkentaivutukset vahvalla ammattitaidolla

Putkentaivutus on vaativa työ, joka vaatii onnistuakseen alan erikoisosaamista sekä asianmukaiset taivutustyökalut. Me Savelan Metalli Oy:llä olemme kartuttaneet kokemusta eripaksuisten putkien taivutuksesta jo usean vuosikymmenen ajan.

 

Monipuolinen konekantamme yhdessä vahvan ammattitaitomme kanssa mahdollistaa pyöreiden, halkaisijaltaan 6–42 mm leveiden putkien taivutuksen jyrkillekin mutkille. Toteutamme putkentaivutustyöt asiakkaan tarpeen mukaan sekä sarjoissa että yksittäiskappaleina.

Tilaa palvelut

Jauhepolttomaalaus on kustannustehokas, kestävä ja ekologinen pintakäsittely

Jauhepolttomaalaus, eli pulverimaalaus on kaikista yleisin metallipintojen pintakäsittelymenetelmä. Sillä saavutetaan erittäin kova, sekä mekaanista että kemiallista kulutusta kestävä pinta erilaisille metallituotteille ja raakamateriaaleille. Jauhepolttomaalauksen etuja korkealaatuisen lopputuloksen lisäksi ovat sen edulliset kustannukset, ekologisuus sekä nopea valmistuminen. Jauhepolttomaalaus sopii erinomaisesti myös moniulotteisille metallituotteille.


Toteutamme jauhepolttomaalaukset varmalla otteella sekä sarjatuotantoina että yksittäiskappaleina (uunin koko: pit. 1930 mm x lev. 1160 mm x kork. 1600 mm). Valittavanasi on värit koko Ral-värikartan mukaisesti.

Kysy lisää

Tilaa metallityöt ottamalla meihin yhteyttä

Putkien taivutusten ja jauhepolttomaalausten lisäksi toteutamme myös muut tarvitsemasi metallityöpalvelut, kuten:

  • kevyet metallirakenteet

  • raekuulapuhallukset

  • raudan myynti (suoraan varastosta sekä tilaamalla).

Valmistamme tilauksesta erilaisia kevyitä metallirakenteita kaikenlaisiin tarpeisiin, oli kyseessä sitten teollisuustuotteet, koneiden osat tai vaikkapa erilaiset sisustustuotteet ja -kalusteet. Ota meihin yhteyttä ja kerro tarpeistasi, niin suunnitellaan yhdessä lisää.

Yhteydenotto